Myrås ElMyrås El

Myrås El - Specialister på el sedan 1947

EIO eltest

Elinstallationer åldras. Gamla elanläggningar eller felaktigt utförda elinstallationer kan leda till allvarliga skador och i värsta fall till att någon förolyckas.

Har din elanläggning passerat bäst-före-datum? Är du säker på att din familj, släkt och vänner inte riskerar att få ström genom kroppen på grund av exempelvis en sprucken gummiisolering eller att skadedjur förstört kablar, eller att kopplingar är felaktigt utförda och att jordade uttag saknas?

Ofta kan du inte se riskerna med blotta ögat.

EIO Eltest är en grundlig besiktning som endast kan utföras av medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen EIO. Testet är en grundlig besiktning. Vi på Myrås El testar centralen och säkrar, kollar uttag och kablar, gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Vi tar pulsen på elanläggningen och ger besked om dess säkerhet, komfort och tekniska standard. I din hand får du ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om fel behöver rättas till, antingen för att anläggningen skall uppfylla gällande föreskrifter eller för att öka komforten. Visar testet att din elanläggning inte är säker eller att den kan bli bättre kan vi lämna kostnadsförslag på de åtgärder som behöver utföras.

Specialist på golvvärme

Myrås El är har lång erfarenhet av golvvärmeinstallationer. Nu lämnar vi också 20 års garanti på värmegolv.
Läs mer...

Rotavdraget

Det s.k. Rotavdraget gör det förmånligt att investera i sitt boende. Avdraget gäller även på elinstallationer.
Läs mer...

EIO Eltest

Elfel kan utgöra en livsfara. Med EIO-testet får du en grundlig besiktning av din elanläggning.
Läs mer...